3
  • thumbnail image 1
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

CREMA DE XAMPINYONS/BOLETS


Imprimir:
Crear variaciones
4

Ingredientes

4 ración/es

Ingredients

  • 370 g xampinyons i bolets variats, Jopos xampinyons i portobello o shiitake
  • 170 g carabací
  • 70 g ceba
  • 2 dientes d'all
  • 300 g aigua o brou vegetal
  • 100 g llet de quinoa o civada, o altra llet
  • 100 g llet de cabra semi, o altra llet
  • 1 pastilla brou vegetal, (si s'ha usat aigua)
  • 60 g crema de farro o d'espelta
  • 2-3 ramas julivert
  • herbes de provenza al gust
  • sal i pebre al gust
5

La preparación de la receta

    Mètode
  1. 1- Escalfar la mitad de l'aigua a 5min/100ºC/Gentle stir setting. Reservar

    2- Posar els xampinyons, el carabací a trossos grossos, la ceba tallada en quarts i els alls al pitxer. Picar 5 seg/vel 4.

    3- Afegir la mitad de l'aigua (o brou), la llet, les herbes de provenza, la pastilla de brou i la sal i pebre al gust al pitxer. Coure 15 min/100ºC/vel 2,5. Escalfar la resta d'aigua o brou.

     

    4- Afegir la resta de l'aigua o brou reservat, la crema de farro, el julivert i coure 2 min/90ºC/vel 2.

     

    5- Triturar 30 seg/vel 4-7 progressivament. Servir calent

    Describir los pasos de preparación de su receta

10

Accesorios

11

Consejo

Informació nutricional per ració: Energia 84 Kcal, Greixos 3,5g, Carbohidrats 10,1g, Proteïna 4,7g.

 

Per traducció a altres idiomes: //translate.google.es/?hl=ca


Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
  • No hay comentarios por el momento.