3 No hay imágenes asociadas a esta receta
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

Marmitako


Imprimir:
Crear variaciones
4

Ingredientes

0 ración/es

Marmitako

  • 75 g Olioa
  • 150 g Piper berdea
  • 175 g Tipula
  • 150 g Tomatea, naturala edo kontserban
  • 3 Baratxuri
  • 2 cucharaditas Pimentoi edo piper txorizeroa
  • 800 g Patata klaskatuak
  • 500 g Arrain salda edo ura gatzakin
  • 1000 g Hegaluzea, dadotan moztuak eta gatzatuak
  • 1-2 cucharadita Perrexil fresko birrindua
  • 6
  • 7
    Preparación
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Receta creada para
    TM 31
  • 9
5

La preparación de la receta

    Marmitako
  1. VAROMAN eta VAROMA bandejan hegaluzea jarri, gatza bota, tapatu eta baztertu.

  2. Edalontzian tiula, piper berdea, tomatea, baratxuria eta olia jarri. Zatikatu 4" / 4 abiaduran. Espatularekin guztia behera bildu, tapa jarri eta eta olioa gorritu 7' / 120ºC / 1 abiaduran.

  3. Pimentoia gehitu eta nahastu 5"/ 2 abiaduran

  4. Patata gehitu eta sueztitu (rehogar) 2' / 120ºC /Gentle stir setting

  5. Salda gehitu, kubeletea jarri 15" / VAROMA / Counter-clockwise operationGentle stir setting

  6. VAROMA tapan gainean jarri 8' / VAROMA / Counter-clockwise operationGentle stir setting

  7. Dena batera beste heltze edo bol handiago batean jarri. Perrexila gehitu eta espatularekin nahastu. Utzi bere horretan 5 minutu eta serbitzatu.

10
11

Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
  • No hay comentarios por el momento.