Ingredientes
0 ración/es
Marmitako
- 75 g Olioa
- 150 g Piper berdea
- 175 g Tipula
- 150 g Tomatea, naturala edo kontserban
- 3 Baratxuri
- 2 cucharaditas Pimentoi edo piper txorizeroa
- 800 g Patata klaskatuak
- 500 g Arrain salda edo ura gatzakin
- 1000 g Hegaluzea, dadotan moztuak eta gatzatuak
- 1-2 cucharadita Perrexil fresko birrindua
-
6
-
7Preparación
-
8
-
Receta creada para
TM 31
-
-
9
La preparación de la receta
VAROMAN eta VAROMA bandejan hegaluzea jarri, gatza bota, tapatu eta baztertu.
Edalontzian tiula, piper berdea, tomatea, baratxuria eta olia jarri. Zatikatu 4" / 4 abiaduran. Espatularekin guztia behera bildu, tapa jarri eta eta olioa gorritu 7' / 120ºC / 1 abiaduran.
Pimentoia gehitu eta nahastu 5"/ 2 abiaduran
Patata gehitu eta sueztitu (rehogar) 2' / 120ºC /"Velocidad cuchara"
Salda gehitu, kubeletea jarri 15" / VAROMA / "Giro inverso" / "Velocidad cuchara"
VAROMA tapan gainean jarri 8' / VAROMA / "Giro inverso" / "Velocidad cuchara"
Dena batera beste heltze edo bol handiago batean jarri. Perrexila gehitu eta espatularekin nahastu. Utzi bere horretan 5 minutu eta serbitzatu.
Marmitako
Accesorios
-
Espátula
comprar ahora -
Vaso completo Thermomix ® TM6
comprar ahora
Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.
Comentarios
Añadir un comentario