3
  • thumbnail image 1
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

bacalla amb tomaquet i patates.


Imprimir:
4

Ingredientes

4 ración/es

bacalla

  • 100 gramos ceba a quarts
  • 2 alls
  • 150 gramos oli d'oliva verge extra
  • 800 gramos tomaquet triturat
  • 1 cucharada sucre
  • 1 cucharada sal
  • 1 pellizco pebre negre
  • 6 lloms de bacalla desalat
  • 100 gramos d'aigua
  • 600 gramos patates pelades tallades com per truita
  • 100 gramos de pebrot verd a tires

ejemplo masa

  • 6
    1h 0min
    Preparación 1h 0min
    Tiempo de horneado
  • 7
    medio
    Preparación
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Receta creada para
      TM 31
5

La preparación de la receta

    introducir un título
  1. posa al got la ceba i l'all i troçeja 4 seg./vel. 4 . amb la espatula baixa les verdures fins el fons

  2. afegeix 50 grams d'oli d'oliva verge i pica 20 seg./velocitat progressiva 4-7 . i salteja 5 min./varoma/vel.1 .

  3. afegeix el tomaquet , el sucre , la sal i el pebre i programa 25 min./varoma/vel.1. i en lloc del cubilete , posa-hi el cistellet damunt de la tapa per afavorir la evaporacio evitant escatxics.

  4. pinta el recipient varoma amb una mica d'oli i posa-hi a dins el bacalla amb la pell cap amunt. assegurat que queden alguns forats lliures per que passi el vapor.

  5. treu el cistellet i posa-hi el varoma en el seu lloc i programa 4 min./varoma/vel.1. retira el varoma i posa la salsa del got en una font de vidre i reserva-ho.

  6. amb el got net i sec , posa la papallona ( mariposa ) al seu lloc a dins del got i posa 100 grams d'oli i l'aigua . Programa 4 min./varoma/Giro inverso/vel.Velocidad cuchara

  7. incorpora les patates , els pebrots i una mica de sal, torna a posar el varoma al seu lloc sobre el got i programa 13 min. /varoma/Giro inverso/vel.Velocidad cuchara

  8. treu la papallona i posi les patates i els pebrots al cistellet per escorre-ho amb un vol a sota per guardar el suc.

  9. posem a la font amb el tomaquet reservat les patates i els pebrots , despres damunt repartim els troços de bacalla, posant una culleradeta del suc reservat al vol damunt de cada tall de bacalla. ( llest per servir ) .

10

Accesorios

  • Varoma
    Varoma
    comprar ahora
  • Mariposa
    Mariposa
    comprar ahora
  • Cestillo
    Cestillo
    comprar ahora
  • Espátula
    Espátula
    comprar ahora
  • Vaso completo Thermomix ® TM6
    Vaso completo Thermomix ® TM6
    comprar ahora
11

Consejo

l'arroç blanc amb una mica d'especies complementa molt be aquest plat i pot convertir-lo en un plat unic.


Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
  • No hay comentarios por el momento.