3
  • thumbnail image 1
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

Pa de cereals


Imprimir:
Crear variaciones
4

Ingredientes

800 g

Pa de Cereals

  • 330 g d'aigua
  • 25 g llevat fresc premsat
  • 500 g farina de cereals (jo he posat marca francesa Francine, un regal de la Lis)
  • 15 g oli d'oliva verge
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharadita de mel
  • algunos cereals ( flocs d'avena, pipes de girasol i sesàm)
5

La preparación de la receta

    introducir un título
  1. 1. Posem l'aigua al vas 2 min / 37ºC / vel. 1.  Afegim el llevat 10 seg / vel. 6.


    2. Posem la farina, l'oli, la sal i la mel i barregem 15 seg / vel. 6.


    3. Amassarem 2 min / Vaso cerrado / vel. Función amasado (velocidad espiga).La massa ens ha de quedar formant una bola, si ens queda dissociada en boletes i afegirem 20 g d'aigua, si està massa enganxosa hi afegirem una cullerada de farina, amassarem 1 min / Vaso cerrado / vel. Función amasado (velocidad espiga) en els dos casos. 


    4. Deixarem la massa al vas tancat, però sense cubilet fins que ens surti pel forat, (la setmana que bé adjuntaré foto!!!).


    5. Traurem la massa del vas i la posarem sobre paper de forn, recordeu que girant per la part de sota del vas les "cutxilles" la massa ens surt molt més fàcil i si ens ha quedat massa entre les "cutxilles" dos cops de turbo.


    6. Farem una bola amb la massa i afegirem els cereals que tinguem, jo li he posar avena, pipes i sesàm per fora la massa, farem els talls i ho deixarem fins que dobli el volum. Jo ho he tingut uns 30 minuts.


    7. Pre-escalfarem el forn a 200ºC i ho posarem uns 20-25 minuts. Jo el forn poso només la part de sota amb aire. Les que no tingueu aire poseu la part de sota i prou, però l'haureu de girar uns minuts, quan de sota ja estigui fet, perquè quedi torradet de sobre.


    La veritat ha quedat un pa boníssim!!! El gourmet de casa ha dit que un dels millors pans de la seva vida!! Això si que es un èxit!!! Us volia dir els dies que tarda assecar-se però s'ha acabat en dos dies, i el segon dia estava igual de bo i tou!!


    Falta millorar la crosta que ha quedat suau, però el pròxim cop que el faci posaré una font amb aigua per tenir vapor dins el forn i us explico com queda!!!


    El resultat!!


    image upload

10
11

Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
  • quina bona pinta!! vas posar

    escrito por VANEBLAUJORDI en 5 marzo 2015 - 12:18.

    quina bona pinta!! vas posar al final un bol amb aigua? has provat de posar els cereals dins la massa?

    gràcies per la teva recepta. Big Smile

    Entrar o registro para publicar comentarios