3
 • thumbnail image 1
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

Coc de brossat


Imprimir:
4

Ingredientes

0 ración/es

Base

 • 6 ous
 • 200 g sucre
 • 1 llima, la pell sense la part blanca
 • 200 g Fariña
 • 1 sobre sobre doble de gasificant, com a substitut un sobre de llevadura Royal

Brossat

 • 6 ous
 • 200 g sucre
 • 750 g brossat, entre 700 i 800 grams

Altres ingredients

 • oli d'oliva
 • Canela en pols
5

La preparación de la receta

  La Base
 1. Agafem una safata de forn (les que venen amb el forn) i la freguem d'oli per a què no s'enganxi el coc.

  Encenem el forn per a què es vagi calentant 150 - 160 graus.

 2. Agafem 6 ous i separem les clares del rovell. Posem les clares en el recipient per muntar-les a punt de neu papallones, 37 graus, 9 minuts, vel 3.5 i no posem la tapa per a que entri mes aire.

 3. Traiem les papallones. Afegim a les clares ja muntades els rovells d'ou, 200 g de sucre i la pell de llima ratllada. introduim també 200 g de farina i el sobre de gassificant, i mesclem 1 minut, Closed lid, velocitat 4. Si queden grúmols llavors deixem més estona mesclant-se.

 4. Estenem la massa sobre la safata de forn (queda una capa fina que ja pujarà) i es fica al forn. Hem de situar la safata a la part de dalt. del forn, i deixem encesa solament la part de baix, és a dir, sense grill.

 5. No hi ha un temps concret de forn ( cada forn és un món ), llavors treurem la safata del forn quan veiem que la massa ha pujat i s'estigui torrant una miqueta de les cantonades. Traiem la safata i no toquem res, ja que el brossat que farem a continuació el posarem a sobre i ho tornarem a introduir al forn més tard.

 6. El Brossat
 7. Netejem el vas de la Thermomix i l'assequem ben sec, de lo contrari no pujaran les clares. També netejem les papallones.

 8. Agafem 6 ous i separem les clares del rovell. Posem les papallones. Posem les clares dins el vas i les pujem com hem fet abans.

 9. Traiem les papallones. Afegim a les clares muntades els rovells d'ou, 200 g de sucre i el brossat. Posem el tap del vas i mesclem 1 minut a velocitat 6 . Ha de quedar com si fos una crema, força pastosa. Si queden grúmuls, no passa res, ja que es desfaran amb la calor del forn.

 10. Ara afegirem la crema a la base que tenim en la safata, distribuint de forma uniforme, fins omplir tota la safata. En funció de la mida de la safata, un cop coberta la base podria sobrar crema.

 11. Coloquem la safata un altre cop al forn a mitja alçada i posem la funció GRILL (que funcioni solament el foc o resistència de dalt). Aquí hem de parar molta atenció ja que solament ha d'estar uns minuts !!! Quan veiem que la part superior comença a estar dorada ho traiem. 

 12. Un cop s'ha refredat, espolvorejem la canela per sobre i al gust del consumidor. Si no vols posar canela pots posar sucre. Llavors ho deixem refredar i el tallem en porcions quadrades, les posem en un tupper o qualsevol altre recipient i cap dins la nevera, quan estigui fred llavors ho servim.

  Que vagi de gust.

10

Accesorios

11

Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
 • No hay comentarios por el momento.