3
  • thumbnail image 1
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

Guisat de Moltó - Manresa. 1714. Adaptació a la TMX


Imprimir:
Crear variaciones
4

Ingredientes

4 ración/es

Picada

  • 1 llesca de pa torrat
  • 5 atmelles
  • 5 avellanes
  • 1 grapat de pinyons
  • 3 grans d'all
  • julivert

Carn

  • 50 gr d'oli
  • Fariña
  • sal
  • 1000 gr carn de bé del coll en troços petits

Sucfregit

  • 25 gr d'oli afegits a l'anterior
  • 150 gr de ceba
  • 200 gr de tomàquet
  • 2 grans d'all

Resta d'ingredients

  • 1 fulla de llorer
  • Una mica de farigola
  • Una mica d'orenga
  • 600 cc d'aigua
  • 1 pastilla de brou de carn
  • 50 cc de conyac
  • 100 cc de vi blanc sec
  • 500 gr de pèsols congelats
  • Sal i pebre, al gust
5

La preparación de la receta

    Picada
  1. Afegir tots els ingredients. 5 Segons, velocitat 5.

    Reservar la picada.

  2. Preparació de la carn
  3. Salar i enfarinar la carn.

    Posar l'oli i afegir la carn. 10 Minuts, temperatura 100 g, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

    Reservar la carn.

  4. Preparació del sucfregit
  5. Afegir l'oli a la resta de l'oli anterior.

    Afegir la ceba tallada a quarts i els alls. 5 Minuts, temperatura 100 g, velocitat 3.

    Afegir el tomaquet (triturat o natural pelat). 5 Minuts, temperatura 100 g, velocitat 3.

  6. Resta cocció
  7. Afegir la carn reservada, el vi blanc i el conyac. Col·locar la cistelleta per evitar esquitxades. 3 Minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

    Afegir l'aigua amb la pastilla de brou de carn, la farigola, l'orenga, i la fulla de llorer. 60 Minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

    Afegir els pesols. 10 Minuts, temperatura 100 g, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

    Afegir la picada reservada. Comprovar el punt de sal i pebre; si cal, afegir-ne. 5 Minuts, temperatura 100 g, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

10

Accesorios

11

Consejo

Es podria canviar la carn del coll per una altra part del bé


Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
  • Prueben a ponerla aquí

    escrito por ianekin en 18 febrero 2016 - 02:24.

    Prueben a ponerla aquí https://translate.google.es/?hl=ca, y problema resuelto! tmrc_emoticons.)

    Entrar o registro para publicar comentarios
  • ¿Podría ponerla en castellano

    escrito por mjlapi en 27 marzo 2015 - 10:07.

    ¿Podría ponerla en castellano para el resto de usuarios que no conocemos el catalán?

    Entrar o registro para publicar comentarios