3
  • thumbnail image 1
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

FRICANDÓ


Imprimir:
4

Ingredientes

8 ración/es

FRICANDÓ

PICADA

  • Pinyons (un grapat)
  • 4 Nyores (petites)
  • 50 g Avellanes torrades
  • 50 g ametlles torrades
  • 15 Fulles de Julivert
  • 2 Alls pelats
  • 3 nous pelades
  • 1 Torradeta de Pa o 3 bastonets de pa

FRICANDÓ

  • 1 Kg 200g de llata de vedella a talls prims
  • Farina (per enfarinar la carn)
  • Pebre negre molt
  • sal
  • 200 g bolets secs (moixarnons o camagrocs)
  • 240 g Aigua de remullar els bolets
  • 1 pastilla Avecrem carn
  • 100 g vi blanc
  • 30 g Conyac

SOFREGIT

  • 1 Ceba gran
  • 60 g oli d'oliva
  • 2 Alls pelats
  • 1 Cullaradeta de sucre
  • 200 g tomaquet triturat
  • 1 Cullaradeta sal
  • Polsim Pebre negre
  • 6
    45min
    Preparación 45min
    Tiempo de horneado
  • 7
    baja
    Preparación
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Receta creada para
      TM 6
    • Appliance TM 5 image
      Receta creada para
      TM 5
      Tenga en cuenta que el vaso TM5 tiene una capacidad mayor que el TM31 (capacidad de 2,2 litros en lugar de los 2,0 litros de TM 31). Por cuestiones de seguridad, las recetas para la Thermomix TM5 no pueden cocinarse con una Thermomix TM31 sin ajustar las cantidades. Riesgo de escaldamiento por el rociado de líquidos calientes: ¡No supere la cantidad máxima de llenado y observe las marcas de nivel de llenado del vaso!
  • 9
5

La preparación de la receta

    PREPARACIÓ BOLETS
  1. Posem els 200 g bolets secs (moixarnons o camagrocs) a remull en aigua tèbia i reservem.
  2. PICADA
  3. Posem dins del got per a fer la picada, els Pinyons (un grapat), les 4 Nyores (sense llavors ni peduncle) , els 50 g Ametlles torrades, els 50 g Avellanes torrades, 2 Alls, les 3 Nous pelades, 1 Torradeta de Pa o 3 bastonets de pa, les 15 Fulles de julivert. I programem 5 seg/velocitat 6 , reservem.
  4. SOFREGIT
  5. Posem dins del got 1 Ceba grossa tallada a quarts, 2 Alls pelats i 60 g Oli d'Oliva (AOVE). Programem: 4 seg/velocitat 5.
  6. Baixem les restes de got amb ajuda de l'espàtula. I sofregim, posant la tapa antiesquitxades, no el gobelet i programem 8 min/Varoma/velocitat Velocidad cuchara
  7. PREPARACIÓ CARN
  8. Mentrestant anem salpebrant la carn i enfarinant-la.
  9. ANEM PER FEINA
  10. Afegim dins del got, els 200 g Tomàquet triturat, 1 cullaradeta Sucre, 1 de sal, i un polsim Pebre negre molt. Posem la tapa antiesquitxades i programem 6 min/Varoma/velocitat Velocidad cuchara .
  11. Afegim els 30 g Conyac i els 100 g Vi blanc, i amb la tapa antiesquitxades posada, programem: 5 min/Varoma/velocitat Velocidad cuchara
  12. Afegim al got la carn enfarinada, troç a troç , al voltant de les ganivetes, procurant distribuir-la bé. Posem tapa i gobelet i programem: 4 min/Varoma/Giro inverso/velocitat Velocidad cuchara
  13. Afegim els Bolets remullats (moixarnons o camagrocs), els 240 g Aigua (de remullar els bolets), 1 Pastilla Avecrem carn i la picada reservada . Tapem amb tapa i gobelet i programem 26 min/Varoma/Giro inverso/velocitat Velocidad cuchara
  14. Comprovem si la carn és ben tendra i si no podem afegir més temps de 10 en 10 minuts fins que sigui al nostre gust.
  15. Servim la carn amb la salsa. Es pot acompanyar d'arròs (veure suggeriments).
10

Accesorios

  • Varoma
    Varoma
    comprar ahora
  • Cestillo
    Cestillo
    comprar ahora
  • Espátula
    Espátula
    comprar ahora
  • Cubilete
    Cubilete
    comprar ahora
11

Consejo

Es pot aprofitar i en lloc del gobelet es pot posar el varoma amb 3 o 4 flaneres amb 30 g d'arròs, 50g d'aigua sal i rajolí d'oli, cadascuna, i es courà l'arròs mentre es fa la carn, per després acompanyar el fricandó amb aquest arròs.


Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
  • No hay comentarios por el momento.