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Spaguetis a la marinera


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Ingredientes

2 ración/es

Per a la pasta

  • 130 g Spaguetis
  • 1 l aigua
  • sal
  • Oli

Per a la salsa

  • 100 g Gambes o llagostins
  • 100 g Peix blanc (Rap)
  • 70 g Xirles (opcional)
  • 40 g Oli oliva
  • Pessic de joliverd
  • 1 Dent d'all
  • 1/2 ceba
  • 1 Culleradeta farina
  • 1/2 Cubilet de vi blanc
  • 400 g Aigua (per al fumet de peix), després no s'utilitza tot
  • 500 g Aigua (si volem posar xirles)
  • 6
    15min
    Preparación 15min
    Tiempo de horneado
  • 7
    baja
    Preparación
  • 8
    Appliance TM 5 image
    Receta creada para
    TM 5
    Tenga en cuenta que el vaso TM5 tiene una capacidad mayor que el TM31 (capacidad de 2,2 litros en lugar de los 2,0 litros de TM 31). Por cuestiones de seguridad, las recetas para la Thermomix TM5 no pueden cocinarse con una Thermomix TM31 sin ajustar las cantidades. Riesgo de escaldamiento por el rociado de líquidos calientes: ¡No supere la cantidad máxima de llenado y observe las marcas de nivel de llenado del vaso!
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La preparación de la receta

    FER LA PASTA I PREPARAR INGREDIENTS
  1. - Posar en el Closed lid l'aigua (1L), la sal i una xorradeta d'oli. Programar 9 min, 100*C, Vel Gentle stir setting.
  2. - Posar la pasta al Closed lid per l'obertura, programar el temps recomamat (uns 9 min) a 100*C, Vel. Gentle stir setting Counter-clockwise operation.
  3. - Quan estiga la pasta traure-la i reservar-la
  4. - Mentre es fa la pasta, es pot anar preparant els ingredients.
    # Pela les gambes i reserva els caps i les pells per fer el fumet (caldo).
    # Lleva l'espina central del rap, reserva-la per al fumet. Després talla a trossets el rap.
  5. FER EL FUMET
  6. - Incorar les espines del rap, els caps i les pells de les gambes al Closed lid.
  7. - Possa l'aigua (400gr) al Closed lid, i programa 8 min a 100C, Vel. Gentle stir setting.
  8. - Cola el fumet i reserva'l.
  9. PER A LA SALSA
  10. - Posar l'all (1) , el joliverd i la ceba (1/2) al Closed lid. Programar 8s. Vel. 4.
  11. - Baixar els restes, incorporar l'oli (40gr.) i programar 7 min a 120C Vel. Gentle stir setting.
  12. - A continuació afegir les gambes, els trossos de peix, la farina (1 cullerada), el vi blanc (1/2 cubilet) i el caldo (uns 200gr, cal anar tantejant perquè no es quede massa liquida). Programar 6 min a 100C, Counter-clockwise operation Vel. Gentle stir setting.
  13. Finalment tirar la salsa ben calenta per damunt la pasta.
  14. .
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Accesorios

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Consejo

- Si es vol posar xirles, s'han de fer al varoma amb 500g aigua durant 9 min, a Varoma Vel. Gentle stir setting.

- Es pot fer més quantitat i congelar la salsa ja feta per a altra vegada.


Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

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