3
  • thumbnail image 1
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

Espaguetis a la marinera


Imprimir:
4

Ingredientes

2 ración/es

Per a la pasta

  • 130 g espaguetis
  • 1 l aigua
  • sal
  • Oli

Per a la salsa

  • 100 g Gambes o llagostins
  • 100 g Peix blanc (Rap)
  • 70 g Xirles (opcional)
  • 40 g Oli oliva
  • Pessic de joliverd
  • 1 Dent d'all
  • 1/2 ceba
  • 1 Culleradeta farina
  • 1/2 Cubilet de vi blanc
  • 400 g Aigua (per al fumet de peix), després no s'utilitza tot
  • 500 g Aigua (si volem posar xirles)
  • 6
    55min
    Preparación 15min
    Tiempo de horneado
  • 7
    baja
    Preparación
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Receta creada para
      TM 5
      Si estás utilizando el cubilete de Thermomix® TM6 en tu Thermomix® TM5 debes saber que:
      Para cocinar (cocer a fuego lento) a temperaturas de 95°C o superiores (200°F), debe utilizarse siempre la cestillo en lugar del cubilete TM6, ya que el cubilete TM6 encaja perfectamente en la tapa. El cestillo se apoya de forma holgada en la parte superior, es permeable al vapor y también evita las salpicaduras de alimentos del vaso.
5

La preparación de la receta

    FER LA PASTA I PREPARAR INGREDIENTS
  1. - Posar en el Vaso cerrado l'aigua (1L), la sal i una xorradeta d'oli. Programar 9 min, 100*C, Vel Velocidad cuchara.
  2. - Posar la pasta al Vaso cerrado per l'obertura, programar el temps recomamat (uns 9 min) a 100*C, Vel. Velocidad cucharaGiro inverso.
  3. - Quan estiga la pasta traure-la i reservar-la
  4. - Mentre es fa la pasta, es pot anar preparant els ingredients.
    # Pela les gambes i reserva els caps i les pells per fer el fumet (caldo).
    # Lleva l'espina central del rap, reserva-la per al fumet. Després talla a trossets el rap.
  5. FER EL FUMET
  6. - Incorpora les espines del rap, els caps i les pells de les gambes al Vaso cerrado.
  7. - Posa l'aigua (400gr) al Vaso cerrado, i programa 8 min a 100C, Vel. Velocidad cuchara.
  8. - Cola el fumet i reserva'l.
  9. PER A LA SALSA
  10. - Posa l'all (1) , el joliverd i la ceba (1/2) al Vaso cerrado. Programa 8s. Vel. 4.
  11. - Baixa les restes, incorpora l'oli (40gr.) i programa 7 min a 120C Vel. Velocidad cuchara.
  12. - A continuació afegeix les gambes, els trossos de peix, la farina (1 cullerada), el vi blanc (1/2 cubilet) i el caldo (uns 200gr, cal anar tantejant perquè no es quede massa líquida). Programar 6 min a 100C, Giro inverso Vel. Velocidad cuchara.
  13. Finalment tirar la salsa ben calenta per damunt la pasta.
  14. .
10

Accesorios

  • Cestillo
    Cestillo
    comprar ahora
  • Espátula
    Espátula
    comprar ahora
  • Vaso completo Thermomix ® TM6
    Vaso completo Thermomix ® TM6
    comprar ahora
11

Consejo

- Si es vol posar xirles, s'han de fer al varoma amb 500g aigua durant 9 min, a Varoma Vel. Velocidad cuchara.

- Es pot fer més quantitat i congelar la salsa ja feta per a altra vegada.


Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
  • No hay comentarios por el momento.