3 No hay imágenes asociadas a esta receta
Imprimir o descargar
[X]

Imprimir o descargar

Cruixents d’espinacs amb rocafort


Imprimir:
Crear variaciones
4

Ingredientes

24 ración/es

Cruixents d’espinacs amb rocafort

Cruixent

  • 75 g d’oli d’oliva
  • 45 g panses sense llavors
  • 45 g pinyons
  • 300 g fulles d’espinacs frescos
  • 1/2 cucharada sal
  • 75 g formatge roquefort
  • 1 paquete pasta filo
  • 20 g e mantega fosa per pinzellar
  • 1 unidad ou batut, per pinzellar
  • lavors de rosella i sèsam, per decorar
  • 6
    15min
    Preparación 15min
    Tiempo de horneado
  • 7
    baja
    Preparación
  • 8
    Appliance TM 5 image
    Receta creada para
    TM 5
    Tenga en cuenta que el vaso TM5 tiene una capacidad mayor que el TM31 (capacidad de 2,2 litros en lugar de los 2,0 litros de TM 31). Por cuestiones de seguridad, las recetas para la Thermomix TM5 no pueden cocinarse con una Thermomix TM31 sin ajustar las cantidades. Riesgo de escaldamiento por el rociado de líquidos calientes: ¡No supere la cantidad máxima de llenado y observe las marcas de nivel de llenado del vaso!
5

La preparación de la receta

  1. Posem al vas de la thermomix l’oli, les panses i els pinyons, programem 4 min./ Temp. Varoma/ vel. cullera.

    Afegim els espinacs i la sal, programem 3 min./ Temp. Varoma/ gir a l’esquerra/ vel. cullera. Passat el primer minut introduïm l’espàtula pel bocal i movem per ajudar a que s’ofegui tot uniformement.

    Afegim el formatge roquefor esmicolat i barregem amb l’espàtula. Bolquem el contingut del got al cistell col·locat sobre un bol per separar el líquid i reservem.

    Tallem la pasta Filo en tires de 5 o 6 cm. d’ample, posem una culleradeta d’espinacs en un extrem de la tira de pasta, doblem la cantonada formant un triangle (cobrint el farcit), i seguim doblegant.

    L’últim tros el pintem amb la mantega fosa per soldar bé el triangle.



    Pintem amb l’ou batut i empolvorem amb les llavors.

    Preescalfem a 180ºC. Posem al forn durant 10 minuts o fins que estiguin daurats.

    Podem fer una salsa amb el líquid deixat anar per els espinacs. Ho posem al got de la thermomix, afegim el formatge crema, programem 1 min./ Vel. 2.
10

Accesorios

11

Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

A otros usuarios también les gustó...


Comentarios

Añadir un comentario
  • No hay comentarios por el momento.